Lattiakaivo tulvii

Lattiakaivo tulvii? Lattiakaivon ei saisi tulvia suihkussa käynnin aikana, muita vesipisteitä käytettäessä eikä pesukoneen poistaessa vettä. Tämän ongelman korjaat helposti seuraavilla toimenpiteillä:

Viemäritohtorin ratkaisuehdotus

1. Tarkista haju-/vesilukko

Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa haju- ja vesilukko. Jos niissä on paljon materiaalia, mm hiuksia, poista ne mekaanisesti ja huuhtele osat. Jos tämä vaihe tuntuu liian iljettävälle, voit soittaa paikalle Viemäritohtorin tai koittaa poistaa materiaalit AVAX Viemärin avausaineella.

2. AVAX viemärin avausaine

Jos mekaaninen puhdistaminen ei auta, on ongelma todennäköisesti pidemmällä viemäreissä. Tällöin ensimmäinen temppu on syöttää viemäreille Viemäritohtorin todella tehokasta AVAX Viemärin avausainetta. Viemärin avausaine poistaa tukoksia ”syömällä” ne pois. Tarkemmmat ohjeet avausaineen käytöstä on purkin kyljessä. Voit tilata viemärin avausainetta tästä.

3. Viemärin painehuuhtelu

Jos avausaineen käyttökään ei toimi, on viemäri tukkeutunut niin pahoin, että tarvitaan ehdottomasti viemäreiden painehuuhtelua. Painehuuhtelemalla viemärit, niistä saadaan putsattua pahasti juuttunutkin aines. Huuhtelun jälkeen voidaan viemärit myös kuvata, jotta varmistetaan viemäreiden olevan taatusti kunnossa. Tilaa viemäreiden painehuuhtelu tästä.

Viemärin
kuvaus

Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen.

Viemärin
avaus

Tukkeutunut viemäri on parasta aukaista korkeapainehuuhtelulla. Viemäritohtori puhdistaa viemärisi ammattilaisten kalustolla ja otteilla.

Viemärin
sukitus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta.

Viemärin
desinfiointi

Viemärin desinfiointi on paras tapa puhdistaa viemärit bakteerikasvustosta ja se on ratkaisu muun muassa sokeritoukka-ongelmaan.

Kysy tarjous viemärinhuoltojärjestelmästä