Kokemuksia viemärin
sukituksesta: Ninna Äijänen

“Viemäritohtori hoiti homman nopeasti ja ystävällisesti.”

Ninna Äijänen asuu vuonna 1947 rakennetussa omakotitalossa lähellä Jyväskylän keskustaa. Alkuperäiset putkistot kaipasivat remonttia ja Ninna suunnittelikin käyttövesi- tai viemäriremonttia. Hän tapasi sopivalla hetkellä Viemäritohtorin edustajan ja päätti laittaa viemärit kerralla kuntoon.

Tarina talolla, jossa Äijänen yhdessä tyttärensä kanssa asuu, on siinä mielessä erilainen,että talo on ollut Ninnan suvulla koko sen historian ajan. Talon rakensi vuonna 1947 Ninnan isoisä.

– Tämä on kotitaloni, olen syntynyt tähän. Asuin välissä Kuokkalassa ja Jyväskylän keskustassa ja ostin tämän vuonna 2002. Äitini osti pienemmän asunnon tästä läheltä, Ninna kertoo.

Talossa on kolme asuinkäytössä olevaa kerrosta. Sekä WC- että kylpytiloja on kaksi, jotenviemäriputkistoa talossa riittää.

– Viemärit olivat talon alkuperäiset. Ikä alkoi näkyä siten, että esimerkiksi vessa ei vetänyt kunnolla, Ninna kertoo.

 

“Remonttitarpeen pystyi toteamaan itse”

Kun Viemäritohtori tuli tapaamaan Äijästä, tehtiin ensimmäisenä viemärin kuvaus. Tämä vakuutti Ninnan siitä, että remontti on todella ajankohtaista tehdä nyt, eikä viemärin sukitusta olla suosittelemassa turhaan.

– Pystyin itse todentamaan kameran kuvasta, että viemärit ovat hirveän näköiset. Ne olivat niin tukossa, ettei kameralla päässyt kunnolla edes liikkumaan, Ninna muistelee.

– Viemäritohtorin myyjä oli tosi ystävällinen ja kävi läpi, miten sukitusremontti tulisi etenemään: viemärit kuvataan ennen ja jälkeen, työllä ja materiaaleilla on takuu, paikat suojataan ja pihaan tuodaan biokäymälä.

 

Remontti kesti neljä päivää

Ninna ei jäänyt jahkailemaan, vaan päätti tilata remontin, koska tarve oli selkeä. Neljä päivää kestäneen remontin aikana viemärit sukitettiin ja talon hajulukot sekä WC-istuin vaihdettiin.

– Viemäritohtorin asentajat olivat todella ystävällisiä. He suojasivat kaikki lattiat ja kertoivat koko ajan, mitä tehdään. Viemärit avattiin, vessanpöntöt poistetiin ja sukitus suoritettiin.

 

Lopuksi he siivosivat paikat kuntoon.

Ninna on tyytyväinen niin työn suorittaneeseen Viemäritohtoriin kuin lopputulokseenkin. Sukitettuun viemäriin voi luottaa, ja jos jotain ongelmia ilmenee, kattava takuu on turvana niiden varalle.

– Tämän remontin myötä talon arvo nousee ja nyt voi hyvin luottavaisin mielin laskea vettä. Takuut ovat voimassa, ja Viemäritohtori tulee vielä parin vuoden päästä kuvaamaan viemärit kerran. Voin suositella, Ninna sanoo iloisena.

Soita tohtorille
010 524 8020
Sähköposti
info@viemaritohtori.fi

Tilaa maksuton viemärinkuvaus