Viemari Tohtori: Kylpyhuone ja saniteettitilat

Viemari Tohtori: Kylpyhuone ja saniteettitilat

Kylpyhuoneesi tulisi olla yksi kodin mukavimmista huoneista, koska siellä teet suurimman osan saniteettiliiketoiminnastasi . Sen pitäisi olla puhdas tila, jossa voit vain rentoutua ja tuntea olonsa mukavaksi. 

Jotta kylpyhuoneesi olisi terveellinen, sinun on valmisteltava ylläpitosuunnitelma. Tähän sisältyy säännöllinen puhdistus ja tietysti putkityöt sen varmistamiseksi, ettei vuotoja tai viemäriverkon varmuuskopioita voi sotkea pikku paratiisi. Tässä on muutama kylpyhuoneen huoltovinkki, jotka auttavat sinua pitämään wc-tilasi sujuvasti: 

Hanan huolto 

Hanat ovat yksi haavoittuvimmista laitteista kylpyhuoneessasi, koska se saa eniten yhteyttä. Se on myös taipuvainen vuotamaan ja kulumaan, joten sinun on varottava, milloin hanasi osat alkavat löystyä. Alla on erilaisia ​​huoltovinkkejä hanojen pitämiseksi kurissa:

Vaihe 1: Tarkista, ettei hanassa ole vuotoja 

Vaihe 2: Jos huomaat tippuvaa hanasta, sammuta vesilinja ja poista hana ilmastimet. Voit tehdä tämän kiertämällä ilmastinta vastapäivään. Voit tehdä sen helpommaksi kiertämällä ilmastimen irti jakoavaimella. Muista, ettet kohdista liikaa painetta, muuten murtat osat. 

Vaihe 3: Ota ilmastin ja suihkupää erilleen, jotta voit poistaa laitteen rakoon jääneet jäännökset. 

Vaihe 4: Poista hanaan juuttuneet sakat pienellä etikkaan tai puhdistusaineella kastetulla harjalla

Vaihe 5: Kokoa ilmastin uudelleen ja varmista, että kaikki on kierretty paikoilleen. 

Suihkupään kunnossapitokäyvän 

Kuvittelesuihkussa pitkän päivän jälkeen vain saadaksesi selville, että se ei toimi samalla tavalla kuin sen piti, eikä vedenpaine riitä pesemään sinua tehokkaasti. Vältä tätä tahmeaa tilannetta pitämällä suihkupäätäsi ja pitämällä kaikki osat kurissa. Seuraavassa on joitain vihjeitä, joita voit noudattaa säännöllisen huollon yhteydessä: 

Vaihe 1: Kierrä suihkupään kääntöpallomutteri irti avaimella. Suosittelemme käärittämään jakoavaimen leuat nauhalla, jotta se ei jätä jälkiä suihkupään pinnalle. 

Vaihe 2: Kun olet irrottanut kääntyvän pallomutterin, käytä pientä harjaa ja puhdista suihkupään tulo- ja poistoaukot varovasti varmistaaksesi, että mikään ei estä veden

Vaihe 3: kulkuaPuhdista kaikki juoksevan veden alla ja asenna sitten suihkupää

Vaihe 4: Poista itsepäinen lika ja mineraalikerrostumat liottamalla suihkupää etikkaan täytetyssä astiassa.

WC-hoito 

WC-kulhosi on yleisin vuotojen lähde. Jos huomaat veden kerääntyvän wc: n pohjaan, tämä on osoitus siitä, että vahatiivisteessä on jotain vikaa ja se on korjattava uudelleen.