Palvelut

Viemärin kuvaus

Viemärin kuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen. Asiantuntijamme kuvaamasta videosta selviää viemäreiden sisäinen kunto sekä mahdolliset tukos- tai syöpymäkohdat. Viemäreiden kunto selvitetään laajamittaisella viemäreiden kuvauksella. Putkistoon ujutetaan viemärin kuvaukseen tarkoitettu erikoiskamera, joka osoittaa selkeästi viemäriputkien kunnon.

Viemärinsukitus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Viemärinsukitus menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta. Nykyaikainen viemärinsukitus menetelmä on helppo ja huoleton vaihtoehto myös omakotitaloihin. Viemärinsukitus menetelmässä vanhan putken sisään asennetaan uusi itsestään kantava epoksimuoviputki. Viemärinsukitus menetelmällä tehty viemäriremontti antaa yli 40 vuoden käyttöiän viemäriverkostolle.

Viemäritohtorin tekemä viemärinsukitus remontti on ohi jopa 4 päivässä. Koko remontin ajan kodissa pystyy asumaan eikä tarvitse muuttaa evakkoon. Kotisi rakenteita ei tarvitse rikkoa eikä pihaan tarvitse tilata kaivuria. Nykyaikaisen viemärinsukitus remontin hinta on puolet edullisempi kuin perinteisesti tehty viemäriremontti. Viemäritohtoreiden asentajilla on 10 vuoden kokemus viemärisaneeruksista.

Viemärin avaus

Saavumme paikalle nopeasti, jopa tunnissa. Näin vältyt vesivahingolta ja muilta harmeilta.

Toteutamme tukoksien poiston kalustolla, joka on tarkoitettu omakotitalojen ja pienten taloyhtiöiden viemäreiden avaukseen.  Näin toiminpide on siisti ja nopea. Avauksen jälkeen kuvaamme viemärin ja tarkistamme sen kunnon. Jos kuvauksessa ilmenee huomautettavaa, tarjoamme sinulle helpon ja edullisen ratkaisun ongelmaan. Kuvauksen videoraportin saat myös muistikortille.

Tyypillisesti viemäritukoksen aiheuttaa jokin viemäriin joutunut sinne kuulumaton esine. Viemäri voi myös tukkiutua ajan saatossa sinne kertyneestä rasvasta ja liasta. Tukosten välttämiseksi suosittelemme Viemäritohtori tuotteita, joita voit tilata täältä.

Viemärinhuoltojärjestelmä

AVAX viemärinhuoltojärjestelmä

Viemäritohtorin Avax viemärinhuoltojärjestelmä on tarkoitettu kiinteistöjen viemäreiden kunnossapitoon. Viemärinhuoltojärjestelmä huolehtii viemärin toimivuudesta automaattisesti. Annostelija annostelee viemäriin entsyymejä ja niiden tuottamia bakteereja jotka hajoittavat orgaanisenjätteen nestemäiseen muotoon. Viemärinhuoltojärjestelmä soveltuu erinomaisesti omakotitalon sekä taloyhtiön viemäriverkostoon. Aine on täysin vaaraton ihmisille ja eläimille, pH neutraali. Erittäin helppokäyttöinen.

Sisältää:

  • Viemärihuoltojärjestelmän asennus
  • Käyttöönotto opastus
  • Automaattiannostelija
  • 1 vuoden aineet

Hyödyt:

  • Viemäri pysyy auki
  • Viemärin käyttöikä pitenee
  • Ei enään hajuja viemäristä huoneilmaan

Näin se tapahtuu

Viemärin
kuvaus

Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen.

Viemärihuoltojärjestelmän asennus

Kun viemäri tukkeutuu, kannattaa pyytää paikalle ammattilaiset. Viemäritohtori puhdistaa viemärisi ammattilaisten kalustolla ja otteilla.

Toimivuus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta.

Kysy tarjous viemärinhuoltojärjestelmästä