Sokeritoukat

Sokeritoukka (Lepisma saccharina), tuo hopeinen kaikkiruokainen kosteiden tilojen hyönteinen. Se elää mielellään kosteassa sisätilassa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa. Sokeritoukka on suhteellisen harmiton ja todella yleinen kotieläin, jonka suurin haitta onkin ehkä mielikuva pimeydessä asustavasta toukasta omassa kodissa. Voit tavata sokeritoukan pimeässä vaikkapa taskulampun valolla yllättämällä – kyllä se luikkii nopeasti karkuun.

Viemäritohtorin ratkaisuehdotus

1. AVAX sokeritoukkamyrkky

Sokeritoukat eivät poistu toukka kerrallaan tappamalla. Ne siis pitää hoitaa pois paikoilta myrkyttämällä. Meidän lääke sokeritoukkiiin on Viemäritohtorin AVAX Sokeritoukkamyrkky. Käytä sitä ohjeiden mukaisesti ja toukat ovat historiaa. Ellei sinulla on viemäreissäsi suuremman luokan sokeritoukkaongelmaa. Tilaa sokeritoukkamyrkkyä tästä.

2. Viemäreiden desinfionti

Jos sokeritoukkamyrkky ei tehoa, on Viemäritohtorilla tähän järeämmätkin keinot. Sokeritoukat poistuvat kyllä huoneistostasi desinfioimalla viemärit ammattilaisen laitteilla. Voit tilata viemäreiden desinfioinnin tästä.

Sokeritoukka (Lepisma saccharina)

sokeritoukat
viemärin kuvaus
Viemärin
kuvaus

Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen.

viemärin avaus
Viemärin
avaus

Tukkeutunut viemäri on parasta aukaista korkeapainehuuhtelulla. Viemäritohtori puhdistaa viemärisi ammattilaisten kalustolla ja otteilla.

viemärin sukitus
Viemärin
sukitus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta.

viemärin desinfiointi
Viemärin
desinfiointi

Viemärin desinfiointi on paras tapa puhdistaa viemärit bakteerikasvustosta ja se on ratkaisu muun muassa sokeritoukka-ongelmaan.

Tilaa maksuton viemärinkuvaus