Sokeritoukat

Sokeritoukka (Lepisma saccharina), tuo hopeinen kaikkiruokainen kosteiden tilojen hyönteinen. Se elää mielellään kosteassa sisätilassa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa. Sokeritoukka on suhteellisen harmiton ja todella yleinen kotieläin, jonka suurin haitta onkin ehkä mielikuva pimeydessä asustavasta toukasta omassa kodissa. Voit tavata sokeritoukan pimeässä vaikkapa taskulampun valolla yllättämällä – kyllä se luikkii nopeasti karkuun.

Viemäritohtorin ratkaisuehdotus

1. AVAX sokeritoukkamyrkky

Sokeritoukat eivät poistu toukka kerrallaan tappamalla. Ne siis pitää hoitaa pois paikoilta myrkyttämällä. Meidän lääke sokeritoukkiiin on Viemäritohtorin AVAX Sokeritoukkamyrkky. Käytä sitä ohjeiden mukaisesti ja toukat ovat historiaa. Ellei sinulla on viemäreissäsi suuremman luokan sokeritoukkaongelmaa. Tilaa sokeritoukkamyrkkyä tästä.

2. Viemäreiden desinfionti

Jos sokeritoukkamyrkky ei tehoa, on Viemäritohtorilla tähän järeämmätkin keinot. Sokeritoukat poistuvat kyllä huoneistostasi desinfioimalla viemärit ammattilaisen laitteilla. Voit tilata viemäreiden desinfioinnin tästä.

Viemärin
kuvaus

Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen.

Viemärin
avaus

Tukkeutunut viemäri on parasta aukaista korkeapainehuuhtelulla. Viemäritohtori puhdistaa viemärisi ammattilaisten kalustolla ja otteilla.

Viemärin
sukitus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta.

Viemärin
desinfiointi

Viemärin desinfiointi on paras tapa puhdistaa viemärit bakteerikasvustosta ja se on ratkaisu muun muassa sokeritoukka-ongelmaan.

Kysy tarjous viemärinhuoltojärjestelmästä

Viemari Tohtori: Kuinka päästä eroon viemärikärpäistä

Mayfly fly after raining into bathroom on sink

Viemärit ovat yksi haavoittuvimmista paikoista, joita kärpäset voivat kerääntyä, varsinkin jos sitä ei ylläpidetä. Joten, jos olet huomannut pieniä, koi-tyyppisiä olentoja roikkuvan pesuallasi, suihkusi tai kylpyammeesi ympärillä, sinun on löydettävä keinot päästä eroon niistä heti, koska ne voivat helposti lisääntyä.

Verrattuna joihinkin muihin tuholaisten tartuntaan, ymmärtäminen siitä, miten päästä eroon viemärikärpäistä, voi olla nopeaa ja yksinkertaista. Pienellä ahkeruudella ja tutkimuksella voit olla varma, että voit poistaa ne pesuallasasi. Tässä oppaassa vastaamme kaikkiin kysymyksiisi näistä tuholaisista ja siitä, miten päästä eroon niistä.

Mitä ovat viemärikärpäset?

Ne tunnetaan myös nimellä koikärpäset tai uppo-kärpäset, ne voidaan erottaa pienistä, koi-tyyppisistä siipistä ja pyöreistä, sumeaista rungoista. Lisäksi viemärikärpäset eroavat toisistaan ​​myös väreissä verrattuna muihin pieniin perhokärpäsiin, jotka vaihtelevat tyypillisesti vaalean harmaasta mustaan. 

Kaiken kaikkiaan tämän tyyppiset kärpäset nauttivat seisovasta vedestä, ja ne löytyvät usein roikkuvasti:

 • Keittiö- ja ulkouima-altaat
 • Suihku- ja kylpyammeen viemärit
 • Kellarialtaat
 • Viemärit
 • Septisäiliöt
 • Maaperä, joka sisältää jätevettä
 • Märät mopit ja ämpärit
 • Kompostipaalut
 • Myrskyjätteet seisovalla vedellä
 • Märät alueet 
  • Jätteiden ympärillä , lintuhaudet tai navetat

Miten päästä eroon niistä,

riippuen tilanteestasi, voit käyttää erilaisia ​​tapoja päästä eroon tuholaisista. Tässä on joitain niistä tekniikoista, joita voit käyttää alla:

 • Perinteinen viemärinpuhdistusaine

Kun olet huuhdellut viemärisi lämpimällä vedellä, voit puhdistaa jäljellä olevat jäännökset perinteisillä viemärinpuhdistusaineilla. Tätä tehdessä suosittelemme kuitenkin tarkistamaan, onko näiden tuotteiden turvallista käyttää turvallisesti.

 • Ruokasooda + suola + etikka

Voit myös käyttää ruokakomeroiden sekoitusta luodaksesi luonnollisen puhdistusliuoksen ja kaada se viemäriin yön yli. Ruokasoodan, johon on lisätty suolaa ja etikkaa, tiedetään saavuttavan enemmän alueita kuin kiehuva vesi. Siksi sinun on laitettava liuos pesualtaaseen tai kulhoon aamuun asti ja huuhdeltava sitten putki kiehuvalla vedellä kaikkien tyhjennysperhojen poistamiseksi.

 • Kemialliset

suihkeet ja karkotteet Toinen tehokas tapa päästä eroon viemärikärpäistä on yksinkertaisesti ostaa kemiallisia suihkeita ja karkotteita. Koska monet näistä sisältävät kuitenkin haitallisia kemikaaleja, on tärkeää olla erityisen varovainen niiden käytössä. Tässä on joitain tuotteita, joita suosittelemme ostamaan: 

 • Green Gobbler

Tämä karkotin on suosittu perhomurhaaja ja se on turvallista mennä viemäriin, septisiin järjestelmiin ja jopa jätteiden hävitykseen.

 • Luonnollinen panssari

Tämä kemiallinen suihke on toisaalta geelipohjainen viemärinpuhdistusaine ja se on ihanteellinen hankalille putkille, jotka tarvitsevat laajaa puhdistusainetta muiden pesien tai kärpästen kiinniottamiseksi.

 • American BioSystems

Verrattuna muihin tässä luettelossa oleviin karkotteisiin, tämä on luultavasti yksi tehokkaimmista vaihtoehdoista bakteerien puhdistamiseksi viemäreistä, etenkin kun kyseessä on viemärikärpätartunta.