Tuotteet

Avax hajulukkojen kuivumisenestoaine

Viemäritohtorin hajulukkojen kuivumisenestoaine on ammattilaisen valinta hajulukkojen hoitoon. Se estää veden haihtumisen hajulukoista ja estää pieneliöiden pääsyn huonetiloihin.
Se myös muodostaa haihtumattoman pinnan hajulukkoon ja estää epämiellyttävien hajujen leviämisen.

Käyttöohjeet ja tuotetiedot löytyvät etiketistä.

Tilaa tuotteita tilauslomakkeella tai osta suoraan asennusautoistamme!

12,90€

AVAX viemärinavausaine

Viemäritohtorin viemärinavausaine poistaa rasvoja ja orgaanisia aineita viemäristä yli 6 kertaa tehokkaammin, kuin päivittäistavarakaupoissa myytävät tuotteet. Se myös desinfioi ja poistaa viemäristä epämiellyttävät hajut vahingoittamatta putkistoja.

Yksi pullollinen riittää tehokkaaseen viemärin avaukseen 2-3 kertaa. Käyttöohjeet ja tuotetiedot löytyvät etiketistä.

9,90€

AVAX nestemäinen viemärin rasvan- ja hajunpoistoaine

Viemäritohtorin Avax rasvan- ja hajunpoistoaine on biologinen tiiviste, joka sisältää entsyymejä ja niiden tuotamia bakteereita. Sisältää myös biologisesti hajoavia tensidejä, sekä raikkaan tuoksuisen hajusteen. Täysin vaaraton ihmisille ja eläimille, pH neutraali. Erittäin helppokäyttöinen.

Annostellaan laimentamattomana. Viemärit ja lattiakaivot: Aluksi 1–2 dl joka toinen päivä, myöhemmin yksi tai kaksi kertaa viikossa. Käyttöohjeet ja tuotetiedot löytyvät etiketistä.

Tilaa tuotteita tilauslomakkeella tai nouda kirrintie 11, Jyväskylä! 

99,00€

AVAX viemärinhuoltojärjestelmä

Viemäritohtorin Avax viemärinhuoltojärjestelmä on tarkoitettu kiinteistöjen viemäreiden kunnossapitoon. Viemärinhuoltojärjestelmä huolehtii viemärin toimivuudesta automaattisesti. Annostelija annostelee viemäriin entsyymejä ja niiden tuottamia bakteereja jotka hajoittavat orgaanisenjätteen nestemäiseen muotoon. Viemärinhuoltojärjestelmä soveltuu erinomaisesti omakotitalon sekä taloyhtiön viemäriverkostoon. Aine on täysin vaaraton ihmisille ja eläimille, pH neutraali. Erittäin helppokäyttöinen.

Sisältää:

  • Viemärihuoltojärjestelmän asennus
  • Käyttöönotto opastus
  • Automaattiannostelija
  • 1 vuoden aineet

Hyödyt:

  • Viemäri pysyy auki
  • Viemärin käyttöikä pitenee
  • Ei enään hajuja viemäristä huoneilmaan

Kysy tarjous viemärinhuoltojärjestelmästä