Viemäri köhii

Mouruaako viemäri tai pitääkö se omituista ääntä. Kunnossa olevat viemärit eivät kummemmin ääntele tai köhi. Oudot äänet viemäristä voivat olla merkki tukkeumista tai niiden huonosta kunnosta. Tästä ongelmasta päästään seuraavilla neuvoilla:

Viemäritohtorin ratkaisuehdotus

1. Viemärin kuvaus

Ääntä pitävät viemärit olisi hyvä kuvata aluksi. Viemärit kuvaamalla nähdään hyvin näppärästi, että onko kyseessä mekaaninen vaurio vai paha tukkeuma. Jatkotoimenpiteet tehdään sitten sen mukaan, mikä on ongelma. Viemäreiden kuvauksen voit tilata tästä.

2. Viemäreiden painehuuhtelu

Jos kuvauksessa todetaan, että viemärit ovat tukossa, pääset pienemmällä vaivalla. Silloin riittää hyvin, että viemärit huuhdellaan paineella puhtaaksi.

3. Viemärin sukitus

Jos viemäreiden kuvauksesta voidaan päätellä viemäreiden olevan elinkaarensa päässä, ratkaisumme tähän on viemäreiden sukitus. Sukitus on yksinkertainen tapa korjata viemärit uudenveroisiksi talosi rakenteita rikkomatta. Tilaa viemäreiden sukitus tästä.

viemärin kuvaus
Viemärin
kuvaus

Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen.

viemärin avaus
Viemärin
avaus

Tukkeutunut viemäri on parasta aukaista korkeapainehuuhtelulla. Viemäritohtori puhdistaa viemärisi ammattilaisten kalustolla ja otteilla.

viemärin sukitus
Viemärin
sukitus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta.

viemärin desinfiointi
Viemärin
desinfiointi

Viemärin desinfiointi on paras tapa puhdistaa viemärit bakteerikasvustosta ja se on ratkaisu muun muassa sokeritoukka-ongelmaan.

Tilaa maksuton viemärinkuvaus