Viemäri köhii

Mouruaako viemäri tai pitääkö se omituista ääntä. Kunnossa olevat viemärit eivät kummemmin ääntele tai köhi. Oudot äänet viemäristä voivat olla merkki tukkeumista tai niiden huonosta kunnosta. Tästä ongelmasta päästään seuraavilla neuvoilla:

Viemäritohtorin ratkaisuehdotus

1. Viemärin kuvaus

Ääntä pitävät viemärit olisi hyvä kuvata aluksi. Viemärit kuvaamalla nähdään hyvin näppärästi, että onko kyseessä mekaaninen vaurio vai paha tukkeuma. Jatkotoimenpiteet tehdään sitten sen mukaan, mikä on ongelma. Viemäreiden kuvauksen voit tilata tästä.

2. Viemäreiden painehuuhtelu

Jos kuvauksessa todetaan, että viemärit ovat tukossa, pääset pienemmällä vaivalla. Silloin riittää hyvin, että viemärit huuhdellaan paineella puhtaaksi.

3. Viemärin sukitus

Jos viemäreiden kuvauksesta voidaan päätellä viemäreiden olevan elinkaarensa päässä, ratkaisumme tähän on viemäreiden sukitus. Sukitus on yksinkertainen tapa korjata viemärit uudenveroisiksi talosi rakenteita rikkomatta. Tilaa viemäreiden sukitus tästä.

Viemärin
kuvaus

Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen.

Viemärin
avaus

Tukkeutunut viemäri on parasta aukaista korkeapainehuuhtelulla. Viemäritohtori puhdistaa viemärisi ammattilaisten kalustolla ja otteilla.

Viemärin
sukitus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta.

Viemärin
desinfiointi

Viemärin desinfiointi on paras tapa puhdistaa viemärit bakteerikasvustosta ja se on ratkaisu muun muassa sokeritoukka-ongelmaan.

Kysy tarjous viemärinhuoltojärjestelmästä

Viemari Tohtori: Putkikohinan pääasiallinen syy

Haluatko tietää meluisten vesiputkien syyn kotona? Älä enää huolehdi! Täällä Viemari Tohtorissa on lueteltu viisi yleistä putkikohinaa, joista sinun tulisi olla tietoisia. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja alla.

Banging

Äärimmäinen vedenpaine on yleensä tärkein syy putkistasi kuulemiin ääniin. Tässä on joitain tärkeimpiä syitä, jotka sinun on tiedettävä:

  • Vesivasara

Vesivasara tapahtuu, kun hana tai venttiili sammutetaan yhtäkkiä. Koska kiirehtivällä nesteellä ei ole minne mennä, se iskeytyy sulkuventtiiliä vasten ja tuottaa prosessissa tuhoavan äänen.

Sen aiheuttaman häiritsevän melun lisäksi tämä voi myös vahingoittaa itse vesiputken liitoksia ja liitoksia. 

  • Lisäksi, jos ilma on juuttunut putkisiisi vesiviivan ongelmien takia, melu voi ilmetä myös heti, kun käynnistät hanan.

Huomaa: Nämä ongelmat voivat ilmetä monista syistä, joten suosittelemme soittamaan meille arvioimaan ja ratkaisemaan ongelma tehokkaasti.

Humming

Toisaalta, jos vedenpaine on liian korkea putken kapasiteetille, se voi jättää putkesi värisemään. Kolina kuuluu yleensä, kun vesi on käynnissä. Tässä on muita huomioitavia asioita:

  • Muista, että erittäin korkea vedenpaine voi esiintyä missä tahansa kodissa, mutta se on erityisen yleistä kodeissa, jotka luottavat kaivoveteen. Joten, jos sinulla on kaivo, tarkista säiliön paine. 
  • Päinvastoin, jos sinulla ei ole pääsyä vedenpaineen lukemiseen, voit sen sijaan soittaa Viemari Tohtorille, jotta voimme testata paineen ja tehdä muutoksia poistaaksesi melun.

Gurgling

Pohjimmiltaan tämä melu on merkki siitä, että putkissa on este. Tämä este voi koostua esineestä, joka on vahingossa huuhdellut viemärin, muodostuneen saippuasaasteen tai muun putken sivuille juuttuneen kovan veden kerrostuman.

Kolisevaputkesi

Koskakulkevat enimmäkseen seinien, kattojen ja lattian takana, ne on kiinnitettävä ja kiinnitettävä. Päinvastoin, jos jokin kiinnikkeistä irtoaa tai putoaa, se aiheuttaa kohinaa, kun vesi liikkuu putken kyseisen osan läpi. Lisäksi koska putki on todennäköisesti piilossa, suosittelemme palkkaamaan ammattilaisen putken löytämiseksi ja kiinnittämiseksi.

Huutaminen tai viheltäminen

Yksi asia, joka sinun on muistettava, on se, että LVI-järjestelmäsi riippuu monista pienistä komponenteista, jotta hanat ja venttiilit toimivat oikein. Tästä syystä jos jokin näistä osista kuluu, saatat huomata prosessin aikana kilisevän tai viheltävän.

Joten, jos huomaat kutinaa tai kirinää, kun suoritat niitä, muista vuokrata putkimies tarkistaaksesi, onko sinun vaihdettava joitain osia vai ei.