Viemäri haisee

Jokainen tietää miltä viemäri haisee: Pahalta. Se voi johtua joko tukkeumasta tai kuivuneesta viemäristä. Mikäli haistat viemärin hajua wc:ssä, kylpyhuoneessa tai keittiössä, on syytä korjata ongelma pikapuolin.

Viemäritohtorin ratkaisuehdotus

1. AVAX Hajulukkojen kuivumisenestoaine

Syy sille että viemäri haisee voi olla, että viemärisi hajulukot ovat kuivuneet vähäisen käytön vuoksi. Tämä aiheuttaa viemärin hajua huoneistoihin. Tähän apuna on Viemäritohtorin AVAX Hajulukkojen kuivumisenestoaine. Mikäli olet varma, että hajulukot eivät ole kuivuneet ja viemäri haisee silti, katso seuraava toimenpide-ehdotus.

2. AVAX Viemärin avausaine

Toinen viemärinhajun aiheuttaja voi olla tukkeutunut viemäri. Tällöin viemärinhaju syntyy yleensä viemärin alkupäässä – vesikalusteiden hajulukko-osien tukkeutuessa tai lattiakaivon osissa. Voit aukaista viemärit Viemäritohtorin AVAX viemärin avausaineella. Mikäli tämäkään ei toimi, on parempi kuvata viemärit.

3. Viemärin kuvaus

Jos aiemmat toimenpiteet eivät toimi, on parempi kuvata viemäreiden kunto ja mahdolliset vauriot sekä tukoskohdat. Voi olla, että viemärisi on esimerkiksi sortunut tai murtunut jostain kohtaa, niin että sinne kerääntyy kakkaa. Voit tilata viemärin kuvauksen tästä.

Viemärin
kuvaus

Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto ja ennaltaehkäistä mahdollinen viemäriputken rikkoutuminen.

Viemärin
avaus

Tukkeutunut viemäri on parasta aukaista korkeapainehuuhtelulla. Viemäritohtori puhdistaa viemärisi ammattilaisten kalustolla ja otteilla.

Viemärin
sukitus

Viemärintohtorin tekemä viemärinsukitus remontti tehdään ilman purkutöitä. Menetelmä on ollut käytössä kerrostaloissa yli 20 vuotta.

Viemärin
desinfiointi

Viemärin desinfiointi on paras tapa puhdistaa viemärit bakteerikasvustosta ja se on ratkaisu muun muassa sokeritoukka-ongelmaan.

Kysy tarjous viemärinhuoltojärjestelmästä